Gyakori kérdések

Honnan tudom letölteni az alkalmazást?

Miből áll a tananyag?

A tananyag csaknem 100 modulból áll, a modulok pedig leckékre vannak osztva. Az alkalmazás kb. 7000 mondatot tartalmaz, amelyeket megpróbáltuk úgy megszerkeszteni, hogy a hétköznapi életben hasznosak legyenek számodra.

Mik azok az életpontok?

Az életpontok célja, hogy segítsenek neked jobban megjegyezni az anyagot.

Ha tévedsz egy gyakorlat megoldásánál, akkor veszítesz egy életpontot. Ha elfogynak az életpontjaid, akkor nem tudsz új leckéket elkezdeni. Életpontokat az eddig tanult leckék gyakorlásával gyűjhetsz (kattints a “Gyakorlás” gombra).

Gyakorlás közben nem veszítesz életpontokat

A maximális életpontok száma 10.

Mik a pontok és a szintek?

Minden egyes lecke vagy gyakorlás elvégeztével kapsz 10 pontot. Minél több pontot gyűjtesz, annál magasabb szintre kerülsz. A maximális szint, amit elérhetsz az 100, a maximális pontok száma pedig végtelen. Minél több ponttal rendelkezel, annál több tapasztalatod van.

Hogyan változtatok jelszót?

Kattints a “Beállítások” gombra, majd a Bejelentkezés szekcióban a Jelszó Változtatás-ra.

Ha nem tudsz bejelentkezni, mert elfelejtetted a jelszavad, akkor használd az “Elfelejtettem a jelszavam” opciót a bejelentkezés képernyőn.

Facebookkal vagy Apple-el jelentkeztem be, mi a jelszavam?

Abban az esetben, ha Facebookkal vagy Apple-el regisztráltál, nincs jelszavad (mert csak Facebookkal vagy Apple-el tudsz bejelentkezni). Ha szeretnél jelszóval is bejelentkezni, akkor kattints a “Beállítások” gombra, majd a Bejelentkezés szekcióban a Jelszó Változtatás-ra. Itt megadhatsz egy jelszót, amivel majd be tudsz jelentkezni az alkalmazásba.

Mit jelent a “Kérünk frissítsd az applikációt” üzenet?
  • Ha Android telefonod van: frissítsd az alkalmazást a Google Play-en keresztül.
  • Ha Apple telefonod van: frissítsd az alkalmazást az App App Store-on keresztül.
  • Ha számítógépen használod, akkor frissítsd a weboldalt a böngésződben.